parallax background
 

Imbin psihoterapia cu logopedia si psihologia clinica in propriul cabinet de psihologie, incercand sa ii ajut si pe cei din jur sa gaseasca echilibrul din viata lor, echilibru la care tindem cu totii

Despre Talida A. DragosNu tot timpul ne este usor sa vorbim despre noi. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca tendinta noastra este sa spunem ceva ce credem ca ar dori sa auda ceilalti despre noi. De aceea, voi incerca sa sintetizez in cateva randuri cate ceva despre mine in calitate de specialist.


Specializare si pasiune


In urma cu 14 ani am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei “Al. I. Cuza” la Iasi, specializarea Psihologie.

Placandu-mi sa lucrez cu copiii, am debutat in cariera ca si logoped. Insa, constatand ca de cele mai multe ori copiii care aveau dificultati de vorbire aveau nevoie si de sustinere, incurajare, consiliere, am considerat necesar sa ma formez ca si psihoterapeut.

Asadar, am ales psihoterapia adleriana, in cadrul Asociatiei de Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR), devenind psihoterapeut autonom.

Pentru ca psihoterapia se imbina atat de frumos si necesar cu psihologia clinica, am ales sa imi consolidez formarea si ca psiholog clinician in cadrul Asociatiei No Stress Center Bucuresti.

PARTENERIATE


In prezent colaborez cu diverse asociatii, ONG-uri, specialisti,
dar sunt deschisa in continuare altor programe de parteneriat care deservesc acelorasi scopuri.

Contacteaza-ma!